Nieuws

Nieuws

Sponsors 2017 -2018

nieuwsGeplaatst door webmaster di, januari 03, 2017 21:03:28
Vivaldis Construct volgende twee jaar hoofdsponsor van het BCS Team.Ook de volgende twee jaar kan Belgian Cycling Selection en het BCS Team rekenen op sportieve steun vanuit het bedrijfsleven.

Vivaldis Construct, reeds van bij de opstart van het BCS Team een trouwe partner, zal de volgende twee jaar als hoofdsponsor op de teamshirts prominent te zien zijn. Dit sterkgroeiend bedrijf is intussen één van de belangrijkste nationale spelers in de uitzendsector voor de bouw. Ook Team Dakservice blijft het BCS team trouw en zal uitdrukkelijker aanwezig zijn op de kledij.

Verder krijgt het BCS Team de steun van nieuwe partner C.V.K. Trans uit St Gillis Waas, sterk in gespecialiseerd transport. Ook deze zal uitdrukkelijk aanwezig zijn op de teamkledij, samen met het fietsenbedrijf van de jonge ondernemer Benjamin Paridaens: Fietsen Paridaens uit Steendorp.

Uiteraard blijft ook de volgende twee jaar Kalas Benelux, toonaangevende producent van wielerkledij, garant staan voor de perfecte outfit van onze renners en recreanten.

Het team is bijzonder blij dat deze bedrijven hun sportieve steun bieden om de werking van Belgian Cycling Selection en het BCS Team te garanderen.  • Reacties(0)//nieuws.belgiancyclingselection.be/#post123