Nieuws

Nieuws

WK ICF 2017 Auxonne

nieuwsGeplaatst door webmaster zo, juli 02, 2017 15:03:14
Wereldkampioenschappen ICF 2017 te Auxonne, Frankrijk.Op zaterdag 5 augustus worden de traditionele wereldkampioenschappen ICF gereden te Auxonne, Dijon, Frankrijk.

Om het internationale karakter van deze kampioenschappen te verstreken vinden deze dit jaar voor het eerst plaats in Frankrijk. Met als Dijon al plaats is dit tevens een haalbare centrale locatie voor zowel Belgen, Nederlanders, en renners uit UK.

Het ICF is afgestapt van noodzakelijkheid om lid te zijn van een ICF federatie. Hiermee krijgen nu ook de renners die lid zijn van een ongebonden federatie de kans om mee te strijden voor deze gewaardeerde titel. De kampioenschappen zijn toegankelijk voor eenieder die beschikt over een rennersvergunning van een Nationale of vrije wielerbond.

Nadat de dames enkele jaren geleden al een eigen wedstrijd kregen op de ICF wereldkampioenschappen, blijft het ICF zich verder inzetten voor deze groep. Er is zowel een titel voor de dames -40 jaar als voor de +40 jarige dames.

Ook vergunninghouders van een licentie Elite Zc krijgen vanaf dit jaar de kans om mee te strijden. Zij dienen wel deel te nemen in de categorie -30 jaar, ongeacht hun leeftijd.

Het wedstrijdprogramma vindt je op de ICF site: www.icf-cycling.com
Inschrijven kan zowel via inlevering van het formulier als on-line:

On-line inschrijving: www.icf-cycling.com/entryform.html


  • Reacties(0)//nieuws.belgiancyclingselection.be/#post127