Nieuws

Nieuws

WK ICF 2018 Borgloon, Belgium

nieuwsGeplaatst door webmaster vr, juni 01, 2018 23:35:56
WK ICF 2018 Borgloon: Inschrijvingen geopend.Vanaf vandaag kan u on-line inschrijven voor het WK ICF 2018 te Borgloon. Inschrijven kan tot 21 juli. Na deze datum kan er enkel nog de dag van de wedstrijd ingeschreven worden ter plaatse. Dit voor zover er nog deelnameplaatsen vrij zijn. Er geldt een max-limiet aan het aantal deelnemers per categorie.

Na het invullen en versturen van het formulier ontvangt u een bewijs van inschrijving en de betalingsinstructies. Betalen kan via overschrijven, of u kan het uitgeprinte blad ook bezorgen aan één van de deelnemende wielerbonden samen met uw betaling: ECW, VWV, LWU, of BCS.

TOERISTENKOERS:

Op zaterdag 4 augustus kunnen wielertoeristen ook een wedstrijd rijden op de WK omloop. Deze wedstrijd gaat over 8 ronden, dus 65,52 km. De wedstrijd voor toeristen is enkel voor renners die NIET in het bezit zijn van een rennersvergunning. Deelnemers zijn verzekerd bij hun deelname bij mogelijke ongevallen. Let op: ook hier geldt een limiet voor het aantal deelnemers. Dus best ook vooraf inschrijven.  • Reacties(0)//nieuws.belgiancyclingselection.be/#post133